VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor een VEB-erkend beveiligingsbedrijf?

Kies voor veiligheid via de vakman

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Advies en uitvoering via de vakman

Welke beveiliging er ook nodig is, een VEB-erkend beveiligingsbedrijf voorziet u van een vakkundig advies en realiseert een correcte uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossing. Wellicht komt u in aanmerking voor een subsidieregeling vanuit de overheid, Avai Beveiliging informeert en adviseert u ook hierover.

Kwaliteitsgarantie

Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering van een beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsgarantie. Dan weet u dat het goed zit, want alleen een VEB-erkend installateur kan dit document afgeven.

Eisen van verzekeraars

Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen, alvorens een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen te willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. De wet stelt ook eisen aan een beveiligingsbedrijf. Uiteraard voldoet een VEB-erkend beveiligingsbedrijf hieraan.

Kwaliteitsinspectie

De VEB controleert haar leden op kwaliteit. Elk VEB-erkend installatiebedrijf wordt één maal per jaar aan een inspectie onderworpen. Avai Beveiliging is al jarenlang een VEB-erkend beveiligingsbedrijf, wat aangeeft dat Avai een betrouwbaar bedrijf is dat kwalitatief hoogwaardig werk levert.