Over ons

Door het leveren van een breed aanbod aan producten en diensten is Avai Beveiliging dé partner op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Avai beveiliging is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf dat al jaren lang installatiewerk verzorgd in de woningbouw, utiliteit en industrie. Hierdoor hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van adviseren en installeren van elektronische inbraak beveiligingsinstallaties en camerasystemen. Door de VEB erkenning kunnen we een gecertificeerd inbraaksysteem opleveren.

Daarnaast maken we regelmatig lichtberekeningen, waardoor we kunnen voorzien in alle facetten voor het creëren van een fijne en veilige werkomgeving. Van netwerkaansluiting tot groepenkast, van camera- en inbraaksystemen tot comfortabel licht.

Door persoonlijke en directe contacten met klanten, waaronder zowel particulieren, midden- en kleinbedrijf, overheid als industrie kan een deskundige, veilige en complete oplossing worden gerealiseerd.

Kenmerkend voor Avai beveiliging is de onderlinge samenwerking met partners. Als onze klant een vraag heeft en we daar niet zelf aan kunnen voldoen, zoeken we partners met dezelfde waarden waardoor we de juiste oplossing snel kunnen bieden.