Toegangscontrole

Belangrijke bedrijfsgegevens en waardevolle goederen wilt u goed beschermen binnen uw bedrijf. Vanaf de slagboom bij de entree tot en met de meeste vertrouwelijke afdeling. Met een toegangscontrolesysteem in uw bedrijf, bepaalt u wie toegang heeft tot welke ruimtes. Uw medewerkers of bezoekers komen met behulp van een persoonlijke pas of sleutel alleen de ruimtes binnen waartoe ze volgens u toegang behoren te hebben. Bovendien kunnen buitenstaanders onmogelijk naar binnen glippen.

Met een toegangscontrolesysteem vindt er een nauwkeurige vorm van registratie plaats, zodat achteraf altijd mogelijk is na te gaan wie op welk moment waar aanwezig was. Aan- en afwezigheid van personen wordt nauwkeurig geregistreerd, zodat u altijd beschikt over gedetailleerde informatie.

Geen sleutels meer, maar een leessysteem met pasjes of kaarten die bij de deur om een persoonlijke code vraagt. Maar ook identificatie aan de hand van de unieke kenmerken van bijvoorbeeld het gezicht, een vingerafdruk, de iris etc. is mogelijk.

Contact

Wij staan u graag te woord over alle denkbare mogelijkheden en een efficiënte oplossing voor uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies op maat en/of een passende offerte.