Inbraakalarminstallatie

Tegenwoordig is veilig wonen geen standaard

Er vinden gemiddeld ongeveer 250 inbraken plaats per dag, verspreid over heel Nederland. Wie het heeft ervaren weet dat een inbraak zijn sporen achterlaat. Vaak zijn er zaken vernield, zoals uw deuren, kozijnen of ramen. Kasten en laden zijn opengehaald en doorzocht. Kostbare én dierbare eigendommen zijn ontfreemd. Niet te vergeten wat het met uw gevoel doet, er is tenslotte iemand in uw woning geweest die u niet kent en die persoon heeft ook aan uw spullen  gezeten.

Wij kunnen u helpen een inbraak of een herhaling van een inbraak te voorkomen

Een inbraak is te voorkomen door middel van bouwkundige oplossingen. U kunt hierbij denken aan goede sloten of een automatisch buitenlicht. Maar ook minder voor de hand liggende zaken, kunnen inbraken helpen voorkomen (een container op een verkeerde plaats geeft bijvoorbeeld al snel de mogelijkheid om een verdieping hoger te komen). Naast bouwkundige oplossingen, kunt u uw woning aanvullend beveiligen met behulp van objectbeveiliging. Uiteraard beveiligd u uw pand of woning optimaal door de installatie van camera's en/of een alarmsysteem, bij voorkeur met meldkameraansluiting.

Met een inbraakalarminstallatie wordt uw huis, appartement of bedrijf beveiligd tegen een inbraak en eventueel brand. Zodra het ongewenste bezoek uw pand betreedt, wordt deze verjaagd/gehinderd door het geluid van een sirene. Tegelijkertijd wordt u, of andere door u opgegeven contactpersonen, gewaarschuwd door de meldkamer.

De gecertificeerde installateurs van Avai Beveiliging komen vrijblijvend bij u langs voor een algehele veiligheidsscan. Op basis van deze scan ontvangt u advies over zogenaamde 'quick wins' (preventieve beveiligingsmaatregelen die u zelf kunt uitvoeren) en ontvangt u een offerte voor aanvullende beveilgiginspreventieve maatregelen (een beveiligingssysteem passend bij uw situatie).

Een inbraakalarminstallatie van Avai Beveiliging is eenvoudig te bedienen en voldoet aan alle gestelde eisen, zowel door de verzekering als het VEB.

Contact

Wij staan u graag te woord over alle denkbare mogelijkheden en een efficiënte oplossing die specifiek is toegespitst op uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies op maat en/of een passende offerte.