Camerabewaking

Voor het controleren en registreren van activiteiten in en rond uw woning, bedrijfspand en/of bedrijfsterrein, kunt u gebruik maken van een camerasysteem. Door het plaatsen van camera's worden panden en terreinen vanuit één centraal punt bewaakt, verdachte personen of objecten worden geregistreerd en meldingen geverifieerd.

Avai werkt uitsluitend met digitale camerasystemen, zodat een goede beeldkwaliteit is gegarandeerd. Met nieuwe technieken is digitale analyse, digitale opslag en transmissie van videobeeld mogelijk. Andere mogelijkheden zijn onder andere kentekenregistratie, bezoeker-telling, temperatuur-screening, pinhole/spycamera's, overname van verschillende diensten door de alarmcentrale en ondersteuning van toegangscontrole.

Voordelen camerabeveiliging

Moderniseren van uw bestaande camerabeveiligingssysteem

Voldoet uw huidige systeem niet meer aan uw eigen verwachtingen, de hedendaagse standaard of de eisen van uw verzekeraar? Avai is in staat uw oude systeem op te waarderen. Bijvoorbeeld door de video-recorder te vervangen door een Hard Disc-recorder, waarmee uw beelden gegarandeerd beter worden opgeslagen. Of door het vervangen van uw oude camera's door een nieuwe generatie, kwalitatief hoogwaardige, digitale camera's voor een superscherpe registratie.

Verhuur camerabeveiligingssysteem

Tijdelijk extra controle, bewaking of registratie van activiteiten nodig? Camerabeveiligingssystemen zijn ook te huur bij Avai Beveiliging.

Voordelen van huur van een camerabeveiligingssysteem:

Ook in de verhuur van camerabeveiligingssystemen zullen wij u vooraf een eerlijk en transparant advies geven over de beveiligingsoplossing die in uw situatie het meest geschikt is. Avai Beveiliging denkt met u mee, levert maatwerk en biedt u een duidelijk en helder huurcontract.

Contact

Wij staan u graag te woord over alle denkbare mogelijkheden en een efficiënte oplossing voor uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies op maat en/of een passende offerte.