VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?

Kies voor veiligheid via de vakman

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Advies en uitvoering via de vakman

Welke beveiliging er ook nodig is, een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf voorziet u van een vakkundig advies en realiseert een correcte uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossing. Wellicht komt u in aanmerking voor een subsidieregeling vanuit de overheid?

Kwaliteitsgarantie

Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering van een beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsgarantie. Dan weet u dat het goed zit, want alleen een VEB Erkend Installateur kan dit document afgeven. Vraag er altijd om!

Eisen van verzekeraars

Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen, alvorens een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen te willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. De wet stelt ook eisen aan een beveiligingsbedrijf, uiteraard voldoet een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf hieraan. Uw vakman kan u met elk beveiligingsvraagstuk adviseren.

Kwaliteitsinspectie

De VEB controleert haar leden op kwaliteit. Elk VEB Erkend Installatiebedrijf wordt één maal per jaar aan een inspectie onderworpen.