Inbraakalarminstallatie

Tegenwoordig is veilig wonen geen standaard

Er vinden gemiddeld ongeveer 250 inbraken per dag verspreid over heel nederland plaats en het maakt niet meer uit of het overdag of in de nacht is. Wie het heeft ervaren weet dat een inbraak zijn sporen achterlaat, er zijn spullen vernield zoals bijvoorbeeld uw deuren, kozijnen of dierbare spullen die aanwezig waren. Niet te vergeten wat het met uw gevoel doet, er is tenslotte en iemand bij u binnen geweest die u niet kent en die iemand heeft ook aan uw spullen gezeten.

Wij kunnen u helpen een inbraak of een herhaling van een inbraak te voorkomen.

Een inbraak is te voorkomen door middel van bouwkundige oplossingen, denk hierbij aan bijvoorbeeld aan goede sloten, of een flitslicht die aan uw gevel hangt. Ook komen wij graag bij u lang om u advies te geven want een container op een verkeerde plaats geeft al snel de mogelijkheid om een verdieping hoger te komen.

Met een inbraakalarminstallatie wordt uw huis, appartement of bedrijf beveiligd tegen een inbraak en eventueel brand. Zodra het ongewenste bezoek het pand betreed wordt deze verjaagd/gehinderd door het luid alarm van een sirene. Tegelijkertijd wordt u, of ander aangewezen personen gewaarschuwd.

Een inbraakalarminstallatie van Avai Beveiliging is eenvoudig te bedienen en voldoet aan alle gestelde eisen, zowel door de verzekering als het VEB.

Contact

Wij staan u graag te woord over alle denkbare mogelijkheden en een efficiënte oplossing voor uw situatie. Voor een deskundig advies op maat of een passende offerte, neem contact met ons op of vul het contactformulier in.