Camerabewaking

Voor het controleren en registreren van activiteiten in en rond uw bedrijfspand en of terrein, kunt u gebruik maken van een camerasysteem. Door het plaatsen van camera's worden panden en terreinen vanuit één centraal punt bewaakt, verdachte personen of objecten worden geregistreerd en meldingen geverifieerd.

Avai werkt alleen met digitale camerasystemen zodat een goede beeldkwaliteit is gegarandeerd. Met nieuwe technieken is digitale analyse, digitale opslag en transmissie van videobeeld mogelijk. Andere mogelijkheden zijn onder andere kentekenregistratie, overname van verschillende diensten door de alarmcentrale en ondersteuning van toegangscontrole.

Live voorbeeld

Voor een live voorbeeld van een ip bewakingscamera kunt u hier klikken.

Voordelen camerabeveiliging

Moderniseren van uw bestaand camerabeveiligingssysteem

Voldoet u huidige systeem niet meer aan uw eigen verwachtingen of de hedendaagse standaard? Avai is in staat uw oude systeem op te waarderen. Bijvoorbeeld door de video recorder te vervangen door een Hard Disc recorder, waarmee uw beelden gegarandeerd beter worden opgeslagen. Of door het vervangen van uw oude camera's door een nieuwe generatie, kwalitatief hoogwaardige, digitale camera's voor een superscherpe registratie.

Verhuur camerabeveiligingssysteem

Tijdelijk extra controle, bewaking of registratie van activiteiten nodig? Camerabeveiligingssystemen zijn ook te huur bij Avai Beveiliging.

Voordelen van huur van een camerabeveiligingssysteem:

Contact

Wij staan u graag te woord over alle denkbare mogelijkheden en een efficiënte oplossing voor uw situatie. Voor een deskundig advies op maat of een passende offerte, neem contact met ons op of vul het contactformulier in.