Brandbeveiliging

Brand is een van de risico's die de continuïteit van een bedrijfsvoering in gevaar kunnen brengen. Ook de veiligheid van mensen is een belangrijk aandachtspunt. Door middel van een brandmeldinstallatie kan ook hier de schade beperkt blijven of worden voorkomen. Afhankelijk van de aard van het gebouw en de bijbehorende gebruiksvergunning kan een brandmeldinstallatie of een ontruimingsinstallatie geëist worden door wettelijke regelgeving, de brandweer of een verzekeringsmaatschappij.

NEN 2535

Uitgangspunt voor alle partijen vormt de norm NEN 2535 "Brandveiligheid van gebouwen; Brandmeldinstallaties; Systeem- en kwaliteitseisen en projecteringsrichtlijen". Voldoet de brandmeldinstallatie aan het PvE dan krijgt de eigenaar of gebruiker van het gebouw een NCP certificaat, als bewijs van oplevering volgens de afspraken.

Contact

Wij staan u graag te woord over alle denkbare mogelijkheden en een efficiënte oplossing voor uw situatie. Voor een deskundig advies op maat of een passende offerte, neem contact met ons op of vul het contactformulier in.